Ονομάζομαι Σόλωνας Βιβικίδης ,γεννήθηκα στην Αθήνα και ο τοπος διαμονής μου είναι στην Νέα Μάκρη Αττικής. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της ζωγραφικής και  ειδικότερα με τις τοιχογραφίες…

Ειμαι αυτοδίδακτος. Μου άρεσε να ζωγραφίζω από μικρός και για πολλά  χρόνια η ζωγραφική ήταν ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι.. Ξεκίνησα να κάνω τοιχογραφίες σε κάποιους φίλους και κάποια μαγαζιά γνωστών και σιγά σιγά είδα ότι η δουλεία μου αρεσε και υπήρχε κάποια ζήτηση, ,αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χώρο της τοιχογραφίας και όχι μονο.Ετσι πήρα έναν αερογραφο για να βελτιώσω τα σχέδια μου και να δώσω στα έργα μου την ψευδαίσθηση του ρεαλισμού..Σιγά σιγά ο αερογράφος άρχισε να μπαίνει για τα καλά στα έργα μου και το πάθος μου για την αερογραφία με έκανε να ακολουθήσω  έναν κύκλο από σεμινάρια  με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες και δασκάλους παγκοσμίως πάνω στον τομέα της αερογραφίας..Δάσκαλος και μέντορας μου  ο Nathan Makris..από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες  με την μοναδική σχολή αερογραφίας στην Ελλάδα…Ζωγραφίζω σε καπέλα.. παπούτσια ,τσάντες και οτιδήποτε έχει σχέση με την μόδα..γενικά αναλαμβάνω οποιαδήποτε επιφάνεια μου ζητηθεί ,σε αυτοκίνητο ..ξύλινες επιφάνειες. .ταμπέλες καταστημάτων ,βιτρίνες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!

Στην περίπτωση της τοιχογραφίας επισκέπτομαι το χώρο και τον φωτογραφίζω ή αν δεν είναι εφικτό μου στέλνετε μια φωτογραφία του τοίχου που ενδιαφέρεστε να ζωγραφισω.. . Εάν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που θέλετε, τότε προτείνω εγώ κάποια σχέδια- μακέτα, τα οποία προσαρμόζω επάνω στις φωτογραφίες του χώρου. Έτσι ο πελάτης βλέπει ακριβώς πως θα γίνει ο χώρος του, πριν το ξεκινήσω. Όταν αποφασίσουμε το θέμα που θα φτιάξουμε στον τοίχο κανονίζουμε  την ημερομηνία που θα το φτιάξω ..το κόστος εξαρτάται από την δυσκολία του σχεδιου,το μεγεθος,το υψος του τοίχου κτλπ..

Τα χρώματα  είναι άοσμα, οικολογικά (μη τοξικά) 

Επικοινώνησε μαζί μου